Diensten

WAT IK U ALLEMAAL KAN BIEDEN

WAXCOATING


Bij Poetskracht vinden we het jammer dat eigenaren van nieuwe auto’s vaak kiezen voor een "snelle wasbeurt" bij de lokale wasstraat. Daarbij ontstaan vaak kleine krasjes in de lak, terwijl de bescherminglaag minder lang blijft zitten. Daarom brengen wij, na een intensieve poetsbeurt van de auto, een waxcoating aan. Dit is een dunne laag aan de buitenkant van het voertuig. Deze laag geeft drie tot zes maanden extra bescherming.


Daarnaast geeft Poetskracht aan eigenaren van de auto altijd advies hoe ze hun voertuig optimaal kunnen beschermen.


INTERIEURBEHANDELING


Voor het meeste rijplezier is het interieur van de auto van groot belang. Ook hiervoor bent u bij Poetskracht aan het juiste adres.

Uw auto wordt nauwkeurig van binnen gereinigd, bijvoorbeeld doormiddel van het toebrengen van een shampoo of het grondig schoonmaken van de matten en bekleding.

EXTERIEURBEHANDELING


Een complete behandeling betreft zowel het interieur als het exterieur. Dit wordt weer helemaal tot in showroomstaat gebracht.

Ook het aanpakken van de remmerij is mogelijk waardoor je weer een schitterend detail krijgt bij de velgen. 


Kwaliteit staat bij Bastiaan bovenaan, elk detail telt, en bij geen tevredenheid altijd welkom!

GLASCOATING


Poetskracht is gespecialiseerd in het aanbrengen van een glascoating. Dit is een harde, dunne laag wat na het poetsen van de buitenkant aangebracht wordt op de lak of de velgen. Deze exclusieve behandeling geeft tot wel 3 jaar bescherming, geeft prachtige glans, is zeer water- en  vuilafstotend en veroorzaakt minder schade door steenslag.

MIJN PROCES

01.


Kennismaking


De klant komt met zijn of haar auto, samen kijken we naar wat er mogelijk is en of er andere wensen zijn. Ook wordt er advies gegeven aangaande de best passende behandeling op basis van de wensen. 


02.


Plannen


Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt. Deze kan een of meerdere dagen betreffen, afhankelijk van de wensen van de klant.

In veel gevallen is de afspraak binnen 2 of 3 weken.


03.


Behandelen


Wanneer de dag van de afspraak is aangebroken wordt de auto eerst buiten de werkplaats grondig gereinigd. Daarna wordt er binnen verder gewerkt om de auto weer in nieuwstaat te brengen!


04.


Afleveren


Bij aflevering wordt de klant binnen ontvangen. Daar wordt getoond wat het resultaat is. Wanneer dit naar wens is wordt er advies gegeven hoe de auto zo lang mogelijk in deze staat kan blijven.


NEEM NU CONTACT MET MIJ OP VOOR EEN GRATIS OFFERTE VOOR UW PROJECT