FAQ

VEEL GESTELDE VRAGEN


Waarom zou ik mijn auto laten behandelen?

Door uw auto bij Poetskracht te laten behandelen krijgt de levensduur van uw lak, velgen en/of ruiten een enorme boost. Dit kan wel tot zo'n 3 jaar extra bescherming en rijplezier opleveren. 

Bedrijfswagens, kan Poetskracht dat ook?

Natuurlijk! Geen vrachtwagen, bus, shovel of verreiker is voor Poetskracht te moeilijk. Kijk maar op de Instagram pagina van Poetskracht.

Benieuwd wat ik nog meer voor u kan betekenen? Neem dan snel contact op of stuur een WhatsAppje!

Er zitten koffievlekken op mijn stuur en bekleding, kunnen die eruit?

Voor vieze vlekken of plakkend leer bent u bij Poetskracht aan het juiste adres. Door middel van een stoom- of shampoobehandeling kan zelfs de meest hardnekkige viezigheid verwijdert worden. 

Wat kost de behandeling voor mijn auto?

De kosten zijn per behandeling verschillend, afhankelijk van de wensen die u heeft. Op de pagina "prijslijst" staan alle kosten voor de behandelingen die Poetskracht kan leveren!


Bekijk prijslijst

Waarom moet ik Poetskracht kiezen om 

mijn auto te behandelen?

Professioneel

De bedrijfsruimte van Poetskracht straalt professionaliteit en kwaliteit uit. Er is geen rondslingerend gereedschap of afval te vinden.  Hierin is Bastiaans perfectionisme te herkennen.

Alles wat hij doet, doet hij tot in de details!

Gepassioneerd & Perfectionistisch

Bastiaan is als autopoetser een perfectionist! Tot in de kleinste details moet het poets- en polijstwerk voltooid zijn voordat hij er tevreden mee is en de auto kan afleveren. Het is zijn passie om auto's, bedrijfswagens en motoren terug te brengen naar een glimmende showroomstaat. De reactie van de eigenaar wanneer zijn of haar auto weer als nieuw verschijnt is voor hem de kers op de taart!

Beste service

Poetskracht staat garant voor de beste service! Wanneer Bastiaan benaderd wordt kijkt hij samen met de klant naar de mogelijkheden en wensen. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt en kan er gekozen worden voor haal- en brengservice! Zodra de dag is aangebroken wordt de auto allereerst buiten grondig gereinigd. Daarna vervolgt het proces binnen in de bedrijfsruimte van Poetskracht. Hier wordt de auto teruggebracht naar nieuwstaat door te polijsten, stomen, cleanen en waxen!


Bij aflevering wordt de klant binnen ontvangen en laat Bastiaan zien wat hij allemaal aan de auto heeft gedaan. Wanneer alles naar wens van de klant is kan deze vol rijplezier weer de weg op!

Als er gekozen is voor thuisaflevering bezorgt Bastiaan de glimmende auto weer netjes op de oprit en legt hij uit wat hij heeft gedaan en om dit resultaat te krijgen!